|  Register

Iskoristite bespovratna sredstva Fonda


Tijekom 2015. godine Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) raspisao je nekoliko natječaja za sufinanciranje energetske obnove nekoliko modela građevina. Kao ovlašteni certifikator i projektant sudjelovali smo u izradi i pripremi kompletne dokumentacije za natječaje Fonda za obiteljske kuće, nestambene zgrade te višestambene zgrade i imamo odlična iskustva i pozitivne rezultate. Svakodnevno pratimo aktualnosti te nastojimo pružiti našim klijentima potpunu uslugu. Slobodno nas kontaktirajte s upitima, naše konzultacije su besplatne!

Trenutno čekamo informacije od strane Ministarstva i Fonda te pripremamo dokumentaciju za klijente koji žele spremni dočekati početak natječaja, što preporučamo svima. U 2017. godine objaviti će se sljedeći javni natječaji:

  • Javni natječaj za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća (siječanj 2017.)
  • Javni natječaj za sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada - 2. poziv 
  • Javni natječaj za sufinanciranje energetske obnove zgrada javne namjene
  • Putem javnog natječaja za sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada moguće je dobiti čak do 10.000.000 kuna za obnovu višestambene zgrade. Bespovratna sredstva za energetske preglede i certifikate te izradu projektne dokumentacije iznose do 85%.

Iza nas su rezultati, više desetaka obnovljenih obiteljskih kuća te isto toliko u procesu, dvadeset većih stambenih i nekoliko nestambenih zgrada koje su u fazi radova. Izmjenjuju se sustavi grijanja rasvjete i pripreme PTV-a, postavljaju fasade izolirane ETICS sistemom, izoliraju se krovišta, stropne konstrukcije te se mijenja stolarija i sve to je u velikom postotku sufinancirano od strane Fonda. Priključite se regionalnom pokretu i svoj dom učinite energetski optimalnim, a time i uštedite!

 


The new Rolex Deepsea replica watches is equipped with a 3235 calibre. This new generation of self-winding calibre is replica watches uk developed and manufactured by Rolex. It fully reflects Rolex uk replica watches innovative technology and state-of-the-art watchmaking technology. It is accurate, reliable, power reserve, anti-vibration and easy to use. It is replica watches online fundamentally improved.