|  Register

Termovizijsko snimanje

 

Termovizijski pregled (IC termografija) u zgradarstvu provodi se preventivno radi poboljšanja toplinske učinkovitosti objekata, ali i u svrhu otkrivanja mjesta nepravilnosti - toplinskih mostova - propusta toplinske izolacije i hidroizolacije, vlaženja, pojave gljivica, zračnih propusta, a sve u svrhu pravodobne intervencije i smanjenja materijalnih troškova. 

 

Toplinski mostovi su mjesta gubitaka topline, područja u omotaču grijanog dijela zgrade kroz koje je toplinski tok povećan zbog razlike, odnosno promjene materijala, debljine iii geometrije građevinskog dijela. Temperaturne razlike povećavaju opasnost od kondenziranja vodene pare i stvaranja plijesni (gljivica). Kao što voda uvijek teče nizbrdo, tako i toplina uvijek struji prema hladnijemu. Što je temperaturna razlika veća i toplina brže otječe. Kako se zidovi zimi stalno hlade, toplina se brzo gubi pa se na ohladenoj zidnoj površini zagrijanog interijera kondenzira para. Naše preglede radimo FLIR - ovim kamerama za termoviziju te smo izrazito zadovoljni dugogodišnjim iskustvom, kao i naši klijenti.

 

IC termografija danas se sve više koristi u održavanju kao novi alat za održavanje po stanju. IC kamera locira to mjesta nepravilnosti, a daljnja analiza IC snimke stanja može donijeti zaključak o kvaliteti izolacije ili samom kvaru — puknuću instalacije. 

有些人说,刘燕酿制效果真的很棒吗?为什么这么不可思议呢粉嫩公主酒酿蛋?其实丰胸本来就不难,只要让乳腺通畅,整理身体,吸收胸部必要的营养物质丰胸产品,自然就会变大。另外,酿酒蛋丰胸的确历史悠久,有着五千多年的历史,除了长达七年的研究之外丰胸方法,有效果当然不是我的共享来到这里,感谢我的帮助和鼓励。如果想知道更多的话丰胸食物,可以咨询粉嫩公主酒酿蛋正品总代媛媛,变成大胸不是梦。